testtt
Тел. за резервации 0888 922 916

Новини

Снимка: Wikipedia

Идеи за лятна ваканция – къде и колко ще ни струва 2

15.08.2019

Астрономическото лято настъпи официално преди броени дни, но не са малко хората, които все още не са направили планове къде и как точно да прекарат своя отпуск. На море в България, в чужбина, или докъде все още могат да се намерят изгодни самолетни билети – разбери сега!

Българското Черноморие предлага разнообразно хотелско настаняване – от по-скромни квартири, подходящи за всеки джоб до 5-звезден лукс.

На север –в красивия Балчик можеш да отседнеш на цени от 15 евро за двойна стая, а в популярния курорт Златни пясъци, можеш да се настаниш в 5-звезден комплекс с включена закуска на цени от 86 евро за нощувка за двама.

В морската столица Варна, дори през месец август, когато цените са най-високи, настаняването започва от 18 евро за двойна стая.

На юг, Созопол посреща своите гости на цени от 20 евро за двойно настаняване, цените в Дюни започват от 25 евро, а 5-звезден хотел в Слънчев бряг на база All Inclusive ще ти струва около 90 евро за двама

Ако си от хората, които не могат да си почиват дълго време, излежавайки се на плажа, а предпочиташ по-скоро екскурзиите, ти препоръчваме Рим, Венеция и Берлин като изгодни дестинации за летния сезон с цени на билетите, започващи от 50 евро.

И така, толкова много идеи и различни дестинации….Коя си избра?

Други статии